Tuesday, June 7, 2022

Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu amendat cu 200000 de lei. Mascații i-au stricat show-ul manelistului.


Live Tzanca Uraganu De Cand Ne Am Cunoscut La Rece 2020 Youtube Youtube Incoming Call Screenshot Video

Foarte mulți oameni s-au strâns pentru a-l vedea pe manelistul Tzancă Uraganu invitat să cânte la o petrecere privată organizată într-un cazino.

. Sute de persoane au venit să-l asculte pe manelist și să-l vadă însă neivnitați au fost mascații și echipajele de polițiști și jandarmi care au ajuns la scurt timp în clubul unde se desfășura concertul. Bărbatul este finul lui Florin Salam și s-a făcut cunoscut prin colaborările pe care le-a avut cu artiști precum Alex Velea sau Jador. Concertul artistului oprit de mascații din Bihor.

I-a urat cele mai frumoase gânduri și a scos din cutie bijuteria exclusivistă pe care ulterior i-a pus-o fiicei sale la gât. Andrei Velcu cunoscut drept Tzancă Uraganu continuă să surprindă din nou. Iar potrivit phgro după o noapte pasională în compania profesoarei de înot fostul jucător de tenis a plecat la Monte Carlo cu afaceri și următoarea lui destinație a fost Wimbledon.

Filmulețul a fost publicat pe canalul de Telegram. Noi vești în. Tzancă Uraganu este unul din ce mai apreciați maneliști ai momentului.

Tzancă Uraganu nevoit să plătească o amendă de 200000 de lei. Reprezentanții SBU au postat o înregistrare video în care un soldat rus povestește despre crimele comise pe teritoriul Ucrainei. Ieri 2 iunie 2022 manelistul a organizat o petrecere de pomină pentru primul său copil.

Lanțul spectaculos plin cu diamante și pietre prețioase are gravat litere. Tzancă Uraganu a dorit ca momentul în care îi oferă cadoul fiicei sale să fie unul special. Tzancă Uraganu la brațul lui Kim Kardashian de România la nunta lui Salam.

Acțiunea desfășurată de polițiști în cooperare cu reprezentanţi ai ISU Crişana ai ITM Bihor şi ai DSVSA Bihor s-a lăsat cu amenzi usturătoare pentru organizatorii evenimentului dar și pentru Tzancă Uraganu. Acesta este în vârstă de 31 ani iar numele său real este Andrei Velcu. Astfel este greu de spus dacă Andreea Marin a fost cea care și-a găsit un nou.

De Redacția May 8 2022 May 9 2022 0 4878. S-a deschis Genesis Athens cel mai mare centru de excelență in infertilitate din sud-estul Europe. După ce a adus-o acasă pe Andreea Marin Ion Țiriac a chemat-o pe Nadia Coroi la vila a din Primăverii.

Ce a pățit bruneta. Oamenii au vânat banii timp de 10 ani. Artistul a avut un succes răsunător în timpul pandemiei.

Tzancă Uraganu s-a ales cu o amendă uriașă la propriul concert. Marymar a cerut ajutorul disperat pe rețelele de socializare. Un milionar a ascuns comori de 2 milioane de lire sterline în Munții Stâncoși.

Zeci de oameni le-au stat alături iar maneliști celebri au încins atmosfera. Marymar sau Alina Stoican pe numele său adevărat partenera de viață a lui Tzancă Uraganu se confruntă cu probleme medicale. Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui.

Toți cei prezenți la petrecere au fost legitimați. Scandal urmat de rețineri în parcarea centrului comercial din Pașcani unde a cântat Tzancă Uraganul. Marymar formează de ceva timp o relație cu manelistul Tzancă Uraganu.

Cât a scos din buzunar Tzancă Uraganu.


Tzanca Uraganu Manca Ti As Hazu Videoclip Oficial Hit Youtube One Shoulder Formal Dress Fashion Formal Dresses


Tzanca Uraganu Ne Ar Sta Bine Oficial Video Youtube Youtube Mens Sunglasses Video


Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial Youtube New Video Song Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial Couple Photos Youtube Couples


Youtube Youtube Incoming Call Screenshot Movie Posters


Tzanca Uraganu Noaptea Golanii Videoclip Oficial Youtube Old Video Good Music New Music


Pin On Citate


Pin On Bon Bonika


Alex Velea Tzanca Uraganu Jador Bruneta Official Video Youtube Youtube News Rhythm And Blues Blues Music


Baga Tik Tak Rework Tzanca Uraganu By Omar Arnaout Omar Music Playlist Spotify Apple


Pin On Uraganu


Youtube Youtube Daniel Fashion


Tzanca Uraganu Si Florin Salam Ce Figuranta Videoclip Oficial Youtube Videoclip Oficial


Tzanca Uraganu Cand Ai Nume De Boier Oficial Video 2016 Music Movies Movie Posters


Tzanca Uraganu S Ia Luat Masina Bwm Seria 8 2017 Landmarks Travel Times Square


Tzanca Uraganu I Am Lasat Batrani In Casa H I T Oficial Video Youtube Video Hit Youtube


Youtube Youtube Development Concert


Tzanca Uraganu Antante Oficial Video 2016 Youtube Big Men Men Online Man


Tzanca Uraganu Fake Urile Manele 2020 Youtube Youtube Fake


Pin On Manele

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya